Arkadaşını Getir, Kar elde Et, İndirimi Kap!

Arkadaşını Getir, Kar elde Et, İndirimi Kap!

Arkadaşını Getir, İndirimi Kap, Kar elde Et! BTKGame.com ile Arkadaşlarınızı alışverişinize dahil ederek alışverişlerinden kazanmak ister misiniz?

Peki, Arkadaşını Getir Kampanyası Nedir?

Nasıl Katılabilirim?

Yayıncıyım, içerik üretiyorum veya klan/topluluğum var daha fazla kazanabilir miyim ?

Neden Arkadaşını Getir Kampanyasına Katılmalısınız?

Arkadaşını Getir, İndirimi Kap, Kar elde Et! BTKGame.com ile Arkadaşlarınızı alışverişinize dahil ederek alışverişlerinden kazanmak ister misiniz? O halde "Arkadaşını Getir" kampanyamız tam size göre! Siz de bu fırsattan yararlanarak hem sevdiklerinizi kaliteli ürünlerle tanıştırabilirsiniz.


Peki, Arkadaşını Getir Kampanyası Nedir?

Arkadaşını Getir kampanyası, mevcut müşterilerimizin arkadaşlarını sitemize davet ederek, onların da alışverişinden kazanmanızı sağlayan harika bir fırsattır. Üstelik siz de her başarılı davet sonucunda ekstra indirim kazanacaksınız. Üstelik ilk referans alışverişlerde özel indirimler sizlerle!


Nasıl Katılabilirim?

Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gerekenler çok basit:

  1. Hesabınıza Giriş Yapın
  2. Profile gidin, Referans linkinizi oluşturun
  3. Arkadaşlarınız ile paylaşın ve kazanç elde edin!


Görsel olarak Anlatım Linki


Yayıncıyım, içerik üretiyorum veya klan/topluluğum var daha fazla kazanabilir miyim ?

Evet, içerik üreten arkadaşlarımıza özel sunduğumuz fırsatlar var. 

  1. Referans kar dağılım sisteminde daha fazla kazanma fırsatı 
  2. Özel indirim kodları 
  3. Belirli üye sayısına özel kupon ve fırsatlar 
  4. Çekiliş desteği 
  5. Komisyonsuz bağış sistemi 
  6. Tüm bu detaylara sahip olmak için bizlere başvuru iletmeniz gerekmektedir. Yetkililer en kısa sürede sizlere ulaşacaktı


BAŞVURU LİNKİ


Neden Arkadaşını Getir Kampanyasına Katılmalısınız?

  • Çifte Avantaj: Hem siz hem de davet ettiğiniz arkadaşlarınız kazanır! Onlar alışveriş yaparken indirim alır, siz de sonraki alışverişinizde avantaj sağlarsınız. Kazançlarınız ile gelir ede edebilirsiniz.
  • Sınırsız Davet: Ne kadar çok arkadaş davet ederseniz, o kadar çok indirim kazanırsınız. Davet edeceğiniz arkadaş sayısında sınır yok!
  • Kolay Katılım: Davet etmek ve indirim kazanmak yalnızca birkaç tıklama uzağınızda.
  • Nakit Çekim: Kazançlarınızı banka hesaplarınıza çekebilirsiniz!



Sık Sorulan Sorular

  • Bir Arkadaşımı Nasıl Davet Edebilirim? Davet etme işlemi çok basit. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra arkadaşınıza özel bir davet linki gönderebilir ya da sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • İndirimlerimi Ne Zaman Kullanabilirim? Davet ettiğiniz arkadaşlar ilk alışverişlerini tamamladıklarında, kazandığınız indirim otomatik olarak hesabınıza tanımlanır. Bu indirimleri hemen bir sonraki alışverişinizde kullanabilirsiniz.
  • Kaç Kişiyi Davet Edebilirim? Arkadaşlarınızı davet etme konusunda bir sınır bulunmamaktadır. Daha fazla arkadaşınızı davet ettikçe, daha fazla indirim kazanma fırsatına sahip olursunuz.
  • Kar kazancım ne zaman bakiyeme gelir? Kazancınız, davet ettiğiniz kullanıcının alışverişinden hemen sonra bakiyenize yansır.
Clash of Clans Altın Bilet Nasıl Alınır? CoC Altın Bilet Nedir?
Clash of Clans Altın Bilet Nasıl Alınır? CoC Altın Bilet Nedir?

Clash of Clans Altın Bilet nedir ve nasıl alınır? Adım adım rehberimizi keşfedin ve BTKGame.com'dan güvenli bir şekilde Altın Bilet satın alın!