BTKGame 2. Yılını Kutluyor!

BTKGame 2. Yılını Kutluyor!

BTKGame Ailesi 2. yılına özele indirimler ve çekilişler düzenliyor. Hemen sende bu fırsatı kaçırmayarak detayları öğrenmek için tıka!

2. Yılımza özel indirimler Çekiliş düzenliyoruz.  

Tüm ürünlere Geçerli İndirim Kodu!

BTKGame ailesi olarak genç ve dinamik kadromuz ile siz değerli kullanıcılarımızın sadece en sevdiği platform değil en sevdiğiniz arkadaşlarınız olduk. Vizyonumuzu da hep bir oyuncu dostu olarak ilerlettik. Geçtiğimiz 2 yıl içinde BTKGame ailesi olarak destek ekibimizde çoğu kullanıcımızla arkadaş bile olduk 🙂. Tüm hedeflerimiz her zaman kullanıcı deneyimi doğrultusunda iyileştirmelerimiz ile en iyi hizmeti alabileceğiniz her alışverişiniz de memnun kalabileceğiniz bir platform olmaya çalıştık. Geleneksel E- ticaret sitelerinin aksine biz sizden biri olduk. Bu süreçte BTKGame ailesi olarak sizlere şükranlarımızı sunmaktayız . Nice Bizli yıllara 😊


2. Yılımza özel indirimler Çekiliş düzenliyoruz.  


2. Yılımıza Özel Sizlere Toplamda 4000 TL değerinde Site Bakiyesi aktarıyoruz. Çekilişler sayfasından katılabilirsiniz. Tüm oyunlarda geçerli bu çekiliş bakiyesi 48 Saat içinde kullanılmazsa yedek talihliye iletilecektir. 😊 Sık sık kontrol etmeyi unutmayın. 07.07/2024 21.00 ‘da açıklanacaktır. 


Tüm ürünlere Geçerli İndirim Kodu!

Ayrıca 2. Yılımıza Özel Sınırlı sayıda kişiye özel BTKGame2 Kodu ile Sepette %2 İndirim kazanma fırsatı sizlerle, unutmayın bu indirim tek seferli olmak ile beraber herhangi bir alt limit olmayacaktır gölünüzün rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Tüm oyunlarda geçerli indirim fırsatı için hemen alışverişe başla.

07.07/2024 21.00 ‘da indirim kuponu bitecektir.


Bir sonraki yaş günümüzde görüşmek üzere, biz hep buradayız sizleri de hep bekleriz 👋🏻😊

Whiteout Survival Eyalet Değiştirme Nasıl Yapılır ?
Whiteout Survival Eyalet Değiştirme Nasıl Yapılır ?

Whiteout Survival'da Eyalet Değiştirme Nedir & Nasıl Yapılır Bilmeniz Gereken Her Şey