Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

Valorant Yeni ajan

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

  • Valorant Yeni Ajan Yetenekleri Nedir?

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

 

Merhaba oyunseverler!

Valorant’ın heyecanla beklenen yeni ajanı hakkında harika gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Riot Games’in sevilen popüler oyunu Valorant’a bu yıl içinde üç ajan dahil olması bekleniyordu. 

 

Mart ayında ilk dahil olan ajan Amerikalı Gekko olarak bizlerle buluştu. Valorant’ın altıncı Öncü’sü ve 22. ajanı olan Gekko, oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 

 

Bu yıl bizlere eşlik eden ikinci ajan ise Deadlock oldu. Norveçli Deadlock, gizemli hareketleri ve muhteşem nanobağ teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve favori ajanlardan biri olarak Valorant maceramıza dahil olmuştu.Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?


Valorant Yeni Ajan Yetenekleri Nedir?

 

2023 yılının son çeyreğindeyken gözler; bu yıl dahil olması beklenen son ajana çevrildi. Yeni dahil olacak ajanın Düellocu olarak Valorant’ın tüm dengelerini değiştirmesi bekleniyor. 

 

Rakipleri hızlıca alt edip, maçları daha heyecanlı hale getirmesi öngörülen yeni ajan hakkında Singapurlu olacağına dair oldukça güçlü iddialar bulunuyor. Valorant’ın resmi X (Twitter) hesabında paylaşılan videoda hedef tahtasını tam 12’den vuran bir ajan görüyoruz. 

Adının Iso olması beklenen bu yeni ajanın siyah kısa saçlar ve gri bir cekete sahip olması da bekleniyor. 

 

Oyuncuları oldukça heyecanlandıran bu yeni karakterin oyuna ne zaman dahil olacağı ya da yeteneklerinin tam olarak ne olacağı hakkında kesin bilgiler henüz mevcut değil. 

Popüler Kategoriler
VP Fiyatlarına ZAM!!
VP Fiyatlarına ZAM!!

VP Fiyatlarına ZAM!!