Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları

Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları

Whiteout Survival Oyununa Yeni Başlayanlar İçin Altın Değerinde Bilgiler.

Whiteout Survival, bir strateji hayatta kalma mobil oyunudur. Hayatta kalanlarınıza avcı, aşçı, oduncu ve daha pek çok şey gibi benzersiz roller atamanız ve aynı zamanda sağlıklarına ve mutluluklarına göz kulak olmanız gerekecek. Bu kılavuzda, kar fırtınalarında hayatta kalmanıza ve gelişen bir yerleşim yeri kurmanıza yardımcı olacak bazı temel ipuçlarını ve püf noktalarını sağlayacağız.


1. Yeni Bina Yuvaları İçin Etrafa Bakın


Oynadığım çoğu mobil strateji oyununun aksine, Whiteout Survival'da mevcut tüm binaları ve halihazırda inşa edilmekte olan binaları görebileceğimiz bir bina menüsü yok. Bunun yerine sürekli olarak şehrimizdeki Fırın bölgesinin çevresinde yeni bina yuvaları aramalı ve yeni binalar inşa etmeliyiz.


Her Fırın seviyesi yükseltmesinden sonra yeni bina yuvaları alacaksınız, bu yüzden seviyesini yükseltir yükseltmez alanı kontrol ettiğinizden emin olun. Ona dokunun ve inşa sürecini başlatın.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


2. Kar Fırtınası Gelmeden Hazır Olun


Whiteout Survival'da ana önceliğiniz bu olmalıdır. Bu fırtınalar bir döngü halinde tekrar eder, bu yüzden onlara hazırlıklı olmak önemlidir. Bir fırtınayı geçmek için geri sayım bitmeden gereksinimleri tamamlamanız gerekir.


Genel olarak gereksinimler, belirli miktarda malzeme üretmek ve en önemli yapınız olan Fırını belirli bir seviyeye yükseltmektir.


Gereksinimleri tamamlayamazsanız ne olur?

Gereksinimleri tamamlamamak, şehrinizin kar fırtınası ve rüzgarlı kar fırtınaları tarafından parçalanmasına neden olacaktır. Sonuç olarak, üretim binalarınız ciddi şekilde hasar görecek ve bazı hayatta kalanları da kaybedebilirsiniz.


İyi haber şu ki, kar fırtınası vurmadan önce gereksinimleri tamamlamayı başarırsanız cömertçe ödüllendirileceksiniz.


3. Şehrinizin Sıcaklığını Bir Gecede En Üst Düzeye Çıkarın


Geceleri sıcaklıklar şiddetli bir şekilde düşecek ve bu da hayatta kalanlarınızın sıcak ve sağlıklı kalmasını zorlaştıracaktır. Bunun olmasını önlemek için Fırını bütün gece maksimum kapasitede çalıştırmalısınız.


Bunu yapmak için Fırına dokunun ve "maksimum Güç" seçeneğini açın (yukarıdaki ikinci ekran görüntüsüne dokunun). Kömür maliyeti iki katına çıkacak, bu nedenle değerli Kömürünüzü kurtarmak için gün içinde kapatmayı unutmayın.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


4. Hayatta Kalanların Temel İhtiyaçlarını Göz Önünde Bulundurun


Hayatta kalanlarınızı mutlu ve sağlıklı tutmak için temel ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmanız önemlidir. Temel ihtiyaçlardan biri çok düşerse, hayatta kalanlarınız hastalanabilir veya tatminsiz olabilir ve şehrinizin kaynak üretiminin zarar görmesine neden olabilir. İşte onların 5 temel ihtiyacı ve bunların nasıl iyileştirileceği:


Sıcaklık – bu tamamen Fırının seviyesine ve çalıştığı kapasiteye bağlıdır;

Dolgunluk – Avcı Kulübesi ve Aşçılık seviyesi yükseltilerek ve Mobilya sekmesinden mevcut tüm seçeneklerle iyileştirilebilir. Menüden daha iyi bir yemek seçmek de yardımcı olacaktır (aşağıda bununla ilgili daha fazla ayrıntı).

Uyku Kalitesi – Hayatta kalanlarınızın yeterli yatağı olduğundan ve Barınaklarının içindeki sıcaklığın doğru olduğundan emin olun. Bu, Sığınakların seviyelerini ve yataklar, masalar ve kilimler gibi uykuyla ilgili tüm özellikleri Mobilya sekmesinden yükselterek yapılabilir.

Konfor – Bu tamamen her sığınağın sağladığı lavabo gibi konforla ilgili seçeneklere bağlıdır. Konforla ilgili tüm bu özellikleri Mobilya sekmesinden yükseltin.

Ruh Hali – Her Barınağın içindeki kitap raflarını yükselterek hayatta kalanlarınızı eğlendirin.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


5.Büyüme ve Günlük Görevlere Öncelik Verin

White Out Survival'a yeni başlayan biri olarak, şehrinizi inşa etme ve yükseltme sürecini hızlandırmanıza yardımcı olacak harika ödüller sundukları için mümkün olduğunca çok Bölüm, Büyüme ve Günlük görevi tamamlamayı denemelisiniz.


İlk 6 seviyede, Fırını 7. seviyeye yükselttiğinizde, yalnızca Bölümler ve Büyüme görevleri sekmelerine ve ardından Günlük görevler sekmesine sahipsiniz.


Bölümler temel olarak oyunun harekatıdır ve her Bölüm, bir sonrakini açmadan önce tamamlamanız gereken birden fazla görevden oluşur. Ayrıca her bölümün sonunda ekstra bir ödül alırsınız.


Büyüme Görevleri çoğunlukla kahramanlarınızın gelişimi ile ilgilidir ve bu sekmede Ana ve Yan görevler olmak üzere iki tür göreviniz vardır. Ana görevler çoğunlukla Mücevher sunarken, Yan görevler çoğunlukla size kahramanlarınızı ve birimlerinizi yükseltmek için kullanabileceğiniz öğeler sağlar.


Günlük Görevler, Odun, Et, Kömür ve Demir gibi ödüllerin çoğunda kaynakları içerir. Bu günlük işleri tamamladığınızda ayrıca sizi bu sekmenin üst kısmında görünen sandıkların kilidini açmak için otomatik olarak kullanılan Aktiflik puanlarıyla ödüllendirin.


Toplamda 7 sandık vardır ve her sandığın kilidinin açılması için belirli miktarda Aktiflik puanı gerekir, sonuncusu en yüksek ödülü sunar. Görevler sekmelerine erişmek için sol alt köşedeki küçük kağıt kaydırma simgesine dokunun (yukarıdaki ilk ekran görüntüsüne bakın)


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


6. Kahramanları Düzenli Olarak Toplayın ve Yükseltin

Kahramanlar, kaynakları daha hızlı toplamak veya belirli binaların üretim hızını artırmak gibi benzersiz becerilere sahip, ayrıca şehrinizi işgalcilerden koruyan ve savaşları kazanmanıza yardımcı olan özel kurtulanlardır. .


En az 1 seviye veya bir Yıldız kademesi için yeterince biriktirir biriktirmez en iyi kahramanlarınızı işe aldığınızdan ve yükselttiğinizden emin olun. Bu, özellikle Keşif modunda, savaşlarda büyük bir fark yaratacaktır.


Kahraman XP öğelerinizi Epic (mor) veya Legendary (turuncu) kahramanlar için saklamanızı önemle tavsiye ederiz, çünkü bunlar oyundaki en güçlü kahramanlardır.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


7. Tüm İş İstasyonlarının Dolu Olduğundan Emin Olun

Genel olarak, Barınaklarınızı artırdığınız her seviye için Şehrinizde daha fazla hayatta kalan kişi de kazanırsınız. Benzer şekilde, binalarınızı yükseltirseniz, daha fazla iş yuvasının kilidini açarsınız.


Hayatta kalanlarınızın nüfusu ile mevcut çalışma alanları arasında her zaman bir denge olduğundan emin olun. Bunu doğrulamak için önce üst kısımdaki küçük kullanıcı kafası simgelerine dokunun ve hayatta kalan olup olmadığını kontrol edin . Varsa, binada daha fazla işçi gerektirebilecek artı simgesine dokunun (yukarıdaki ekran görüntüsünü kontrol edin).


Dinlenmekte olan hayatta kalan yoksa, ancak bazı ek boş yuvalarınız olabilir, ek bir sığınak inşa edin (Genel olarak, her Fırın seviyesi ek Sığınak yuvaları ile birlikte gelir) veya mevcut olanları yükseltin.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


8. Yemekhane Menüsünden Daha İyi Bir Yemek Seçin

Yukarıda söylediğim gibi, kurtulanlarınızın Tokluk seviyesi tamamen ne kadar iyi beslendiklerine bağlıdır. Yemekhane seviyesini ne kadar yükseltirseniz yükseltin, Yemekhane menüsünden daha iyi bir yemek seçene kadar hayatta kalanlarınızın Doluluk çubuğunda büyük bir fark görmezsiniz.


Şehrinizin seviyesine bağlı olarak, ikinci seçeneği veya şehriniz oldukça gelişmişse üçüncü öğünü seçmek isteyebilirsiniz.


Varsayılan yemeği değiştirmek için Aşçılık binasına dokunun ve ardından Ocak'ı seçin (yukarıdaki resme bakın). Ardından, küçük turuncu menü simgesine dokunun ve istediğiniz yemeği seçin.


Daha iyi bir yemek seçmenin aynı zamanda daha fazla Et tüketeceğini unutmayın, bu nedenle Avcı Kulübesini ve Aşçı Evi'ni de olabildiğince yükselttiğinizden emin olun.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


9. Şef Adınızı ve Avatarınızı Değiştirin

Şef adınızı ve avatarınızı değiştirmek, profilinizi benzersiz hale getirecek ve bir ittifaka katıldığınızda diğer üyeler tarafından daha kolay hatırlanacak. Ve iyi haber şu ki, adınızı ilk kez değiştirdiğiniz için 400 Değerli Taş ile ödüllendirileceksiniz.


İlk isim değişikliği ücretsizdir, ancak herhangi bir ek değişiklik size 400 Taşa mal olacaktır, bu nedenle seçiminizden memnun olduğunuzdan emin olun. Avatar değişikliği ücretsiz olsa da. Galeride mevcut olanlardan bir avatar seçebilir (ve daha fazla kahraman topladıkça daha fazlasının kilidi açılacaktır) veya kendi resminizi yükleyebilirsiniz.


Bunu değiştirmek için üstteki varsayılan avatarınıza dokunun, küçük kalem simgesine tıklayın ve istediğiniz adı yazın.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


10. Keşif Atıl Gelirini Artırın

En fazla 5 kahramandan oluşan bir takım oluşturmanıza ve birbirini takip eden farklı aşamalarda çeşitli düşmanlara karşı savaşmanıza olanak tanır.


Yapılan Keşif aynı zamanda (en azından şu anda) yalnızca Demir ve Kahraman DP'sini içeren, onları elde etmenin ne kadar zor olduğu düşünüldüğünde harika olduğunu düşündüğüm boş bir ödül de içeriyor.


Whiteout Survival Başlangıç Rehberi Ve İpuçları


11. İkinci Bina Kuyruğunun Kilidini Açın

Bu oyunda yeni bir oyuncu olarak, rekabete ayak uydurabilmek için olabildiğince hızlı ilerlemeniz gerekiyor ve ayrıca acemi barış kalkanınız yalnızca 3 gün kadar sürüyor. Bu nedenle, etkilerini artırmak için olabildiğince çok yapı inşa etmeniz ve onları yükseltmeniz gerekiyor.


Bunu yapmanın en etkili yollarından biri, 2 gün boyunca 1000 taşa mal olan ikinci bina kuyruğunun kilidini açmaktır. Bu, aynı anda 2 yapı inşa etmenize izin verecektir ve fiyat kesinlikle buna değer. Ayrıca ucuz bir premium paket satın alarak kalıcı olarak kilidini açma seçeneğiniz de var.

12. VIP Seviyenizi Yükseltin

İlerlemenizi çok daha hızlı hale getiren ek avantajlar sağladığı için VIP sistemi oyundaki en önemli özelliklerden biridir. Maksimum 12 VIP seviyesine ulaşabilirsiniz ve her seviye size üretkenliğinizi artırmak ve daha hızlı ilerlemek için kullanabileceğiniz daha fazla avantaj sağlar.


Seviye, Mücevher harcayarak veya premium paketler satın alarak yükseltilebilir. İyi haber şu ki, VIP sayfasının üst kısmında sizi günlük olarak VIP XP ile ödüllendiren bir sandık da açabilirsiniz.

13. Bir İttifak'a Katılın veya Bir İttifak Oluşturun

Bir İttifakın parçası olmak, bu oyunda daha hızlı ilerlemenin en iyi yollarından biridir. Bir ittifak üyesi olduğunuzda , ek bonuslar ve diğer oyuncularla işbirliği yapma şansı elde edersiniz. Ardından, size harika ödüller sunacak olan ittifakla ilgili etkinliklere ve PvP etkinliklerine katılabilirsiniz.


Bu özellik, Fırın seviyesi 7'ye ulaştıktan sonra kullanılabilir hale gelir ve katılma veya bir ittifak oluşturma seçeneğiniz vardır. Bir tane oluşturmak eğlenceli bir deneyim olabilir, ancak onu başarılı kılmak için yatırmanız gereken zaman ve enerji miktarını aklınızda tutmanız gerekir.


Bir ittifak oluşturmak, Ocağınız 10. seviyenin altındaysa 400 Mücevher , 10. seviyenin üzerindeyse ücretsiz. Öte yandan, bir ittifaka ilk kez katılmak size 200 Mücevher kazandıracak.

14. 7 Gün Boyunca Arka Arkaya Oturum Açın

7 gün boyunca arka arkaya oturum açtıktan sonra, büyük bir kaynak paketi ve aralarında efsanevi bir kahraman olan Molly'nin de bulunduğu bazı harika şeylerle ödüllendirileceksiniz.

Diğer harika öğeler arasında üçüncü günde 10 Altın Anahtar, dördüncü günde 15 Molly parçası ve Molly'nin özel teçhizatı Yeti Spirit'i geliştirmek için bir gereç yer alır.

Bu nedenle, 7 gün boyunca tutarlı bir şekilde giriş yaptığınızdan ve bu ödülleri talep ettiğinizden emin olun.

Whiteout Survival K a p a n ı y o r!
Whiteout Survival K a p a n ı y o r!

Whiteout Survival yeni gelen güncellemesi ile oyunu kısa bir süreliğine kapanıyor. Bu gelen güncellemeden sonra oyuna yeni Gen 9 Kahramanları ve güzel optimizasyonlar yapılıyor. Haberin detayları için tıklayınız.